大胃王必食!呢間隱世火鍋店cp 值超高!120分鐘任飲任食!今次揀咗「嚴選安格斯牛」套餐 $268!包咗任食雞煲、多鴨煲、豬手煲,火鍋,多種配料等等!食到捧住個肚走!🐔雞煲-小辣聽聞雞煲喺餐廳嘅招牌,咁就試吓啦!又真係幾惹味!帶少少麻辣,落咗啲花椒八角等等,有種食緊川菜嘅感覺,調味好得!🦆火焰鴛鴦鴨煲之後就試吓鴛鴦鴨煲!侍應為我們介紹,鴛鴦鴨煲,即是普通鴨肉以及臘鴨肉,相當新奇的配搭!首先炒香,倒入玫瑰露,再以火槍點火,好靚呢~加入玫瑰露後有花的清香以及酒的醇香提鮮。屋企人鍾意食濃味的鴨肉,10分喜歡的一道菜!🐷 黑椒豬手煲豬手煲絕對係我最鍾意既一款,豬手炆得夠腍同埋好入味!骨膠原滿滿!黑椒味適中!肉質鮮美。🍲火鍋我哋叫咗藥膳湯底,有啲紅棗等等嘅藥材,湯底相對簡單,亦可以食得食材新唔新鮮係咪原汁原味。餐廳選用QR Code落單,自助吧亦都有澱粉質、飲品、丸類、蔬菜等選擇。加埋有幾十多款食物任款,我哋分別帶咗、豬、卜卜蜆等等配料,覺得卜卜蜆最好食,新鮮冇沙!

🐔雞煲-小辣

🦆火焰鴛鴦鴨煲