2018-06-07 551 浏览
今日去產檢,無乜胃口,行行下見到3rd space 食pancake, 其實唔係第一次食,因為大肚之後都介食左好多嘢,見唔係好肚餓,所以入黎坐低左。仍然都係一間白屋小清新,平時星期六日好多人,今日平日黎唔洗等好開心。入黎見到微笑店員,環境仍然依舊舒適,入黎就有「去左旅行既感覺」,好想坐喺門側既窗口位,但係我肚太大唔方便,所以坐左入入啲。我點左 Earl Grey Pancake, 多謝店員好細心,提我佢地 Earl Grey無decaf, 又提我有cream 雪糕同香蕉,問我食唔食得,又幫我分開上,等我自己㨂食唔食,好貼心既店員姐姐,店員哥哥整既latte好好味,又幫我換左杯暖水,真係好幸福呀,終於都有關懷孕婦既餐廳❤️ 好開心,服務好好,食得好安樂又幸福。你地既 Earl Grey Pancake 係最好食☺️ 只此一家

你地既 Earl Grey Pancake 係最好食☺️
只此一家