係太古城溜完冰後, 到Ruby Tuesday食dinner係個吾錯既選擇今次係我第一次帶大王x2係Ruby Tuesday 食, 就俾佢簡食mud啦 點左…1)Parmesan Shrimp Pasta – 巴馬芝士汁 拌長通粉, 上面有好幾隻大蝦球. 個汁雖然texture比較rich, 但味道不錯 2) Chicken Ruby Minis –4個mini burgers配薯條。好得意。個bun比一般既漢堡包小四分一左右。小小既包包入面有脆脆既雞排, 生菜, 番茄, 同mayonnaise本人比較鐘意個mini burgers。2個女仔食2個minis 都幾夠飽但係大王x2 比較鐘意個pasta 環境不錯主要serve 我地既waitress 服務好細心有另外一個waitress就比較無厘頭 加上service charge我地兩個大王總共食左 $380左右朱古力大王x1 上

點左…

2) Chicken Ruby Minis –4個mini burgers薯條。好得意

但係大王x2 比較鐘意個pasta

環境不錯
主要serve 我地既waitress 服務好細心
有另外一個waitress就比較無厘頭

朱古力大王x1 上

Parmesan Shrimp Pasta 巴馬芝士長通粉 :)
Chicken Ruby Minis 小小漢堡包 :)
2009-08-07
Chicken Ruby Minis 小小漢堡包 :)