2023-10-05
如果鍾意食川菜嘅朋友,記得唔好錯過😂😂呢度收費按人頭,兩個人可以叫兩個前菜,三個主食❤️👍🏻一定夠飽😂蒜蓉肚絲呢款好有驚喜,清新得來豬肚都好入味👍🏻嗰汁調校得啱啱好,非常適合送白飯😂味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️口水雞驚喜和大滿足!前菜份量都唔細,幾多肉👍🏻👍🏻雞肉都好Juice😊內裡都熱😂口感豐富而辣味又夠平衡。唔會泰辣,真係好好味~~~鍾意食辣嘅朋友可以問吓佢可唔可以加辣😂味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️酸菜魚魚肉的很鮮嫩和酸菜的香氣完美融合,你口水雞辣少少😂魚肉唔會太散,酸菜都夠多,但係唔會太鹹👍🏻一上枱就香氣撲鼻😂。隔籬枱啲人都好奇望住係咩嘢😗😗大大盤,唔算太辣,岩哂一班人食,真係好正!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 川式椒鹽蝦很喜歡海鮮既我,必須點這個!外皮酥脆,內部鮮嫩多汁,椒鹽味唔會太重手,仍然食到蝦嘅鮮味😂十分喜歡!配合蒜頭非常惹味,可以連殼一齊食😂👍🏻真係好有川味的感覺,很不錯!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️鮑菇炒片片鴨鮑菇非常鮮甜,唔會吵到太乾,火候控制得幾好👏🏼唔會太辣,反而突出左鮑菇嘅鮮甜✌🏻,煙鴨胸切得大小剛剛好,唔會咬唔到👍🏻平衡做得唔錯,唔會太油膩!值得一
如果鍾意食川菜嘅朋友,記得唔好錯過😂😂
蒜蓉肚絲
口水雞
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
酸菜魚
川式椒鹽蝦
賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️
鮑菇炒片片鴨
鮑菇非常鮮甜,唔會吵到太乾,火候控制得幾好👏🏼唔會太辣,反而突出左鮑菇嘅鮮甜✌🏻,煙鴨胸切得大小剛剛好,唔會咬唔到👍🏻平衡做得唔錯,唔會太油膩!值得一試🫶🏻
賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️
總結:
大滿足!兩條友如果想搵個地方聚下,傾吓偈👍🏻又唔想俾人嘈,或者俾人趕。強烈建議嚟呢度,但係呢度夜晚比較多人,建議可以先打電話去訂座,如果唔係有機會摸門釘😂👍🏻伙記都好有禮貌,入面酒水都夠😂開心的一晚✌🏻
地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️