2018-06-24 54 浏览
呢排做嘢好煩,想同朋友放鬆下,食D好嘢,來來去去都係放題個d,今次揀左間唔同d既,有刺身、火鍋既任食店。入去個格局似係火鍋店,比較光猛,但特別在佢都有self serving bar,有飲品櫃、小食拎。我同一班朋友都係食肉獸,所以就叫左$368日本國產黑毛和牛套餐,初初都有d嫌貴,但見佢包既野都覺得值既。講肉,佢包左牛既3 part, A4黑毛和牛肩、肉眼上蓋,同埋唔記得左,就咁睇都起曬雪花,唔打得都睇得。試左第一啖幾滿意,鬆化、入面,口中慢慢融化,交足功課。之後因爲四人叫左,佢送埋海鮮,包左青口、蠔、海蝦,算係咁啦。講刺身,佢始終都唔係主打生食,但放題選擇都算做足,基本三文魚北寄貝都有齊。要講係比較特別嘅,係佢有個炸物爐比人自己試炸野食,幾特別。Overall咁嘅價錢滿足晒一班大食怪既願望,係抵既。
呢排做嘢好煩,想同朋友放鬆下,食D好嘢,來來去去都係放題個d,今次揀左間唔同d既,有刺身火鍋既任食店。

要講係比較特別嘅,係佢有個炸物爐比人自己試炸野食,幾特別。

Overall咁嘅價錢滿足晒一班大食怪既願望,係抵既。