Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-02-16 439 浏览
新正头当然要大鱼大肉 大饮大吃先开心又满足最近就去左兆万食炸鸡饮啤酒🍻星期日晚8:30都仲系劲多人等位 不过有梳化可以坐低慢慢等一边等一边睇定餐牌拣食咩已经好肚饿未食炸鸡先食呢个天国的荣耀(安格斯肉眼配炒杂菜)自己的扒自己煎 新鲜滚热辣 可以自己掌握几成熟 d肉汁咇晒出黎睇见都垂涎三尺大丘辣酱无骨炸鸡 嗜辣既我地拣左挑战级既中辣🌶🌶呢个辣味同系弘大街头食到既炸鸡炒年糕 味道好相似 无骨鸡炸得香脆 啖啖肉 岩晒小胖男友有炸鸡又点能够无啤酒小妹点左杯西柚味啤酒 味道清新得黎又不失小麦味 无拣错另外我地仲点左芒果菠萝mocktail 劲大壶 几个人share都得我地仲点左麦芽啤酒虾 不过一定要衬热食 过左气就无咁好食辣海鲜面又系小胖男友要求点既我绝对够胆讲系史上最多海鲜既海鲜面 估计青口都over 30只 仲有劲甜既蚝, 蚬仔同鱿鱼 面系扁身嘅阔面黎 口感都ok食埋个芝士饼雪冰 众人带住满满既脂肪同罪恶感埋单走人
新正头当然要大鱼大肉 大饮大吃先开心又满足
最近就去左兆万食炸鸡饮啤酒🍻
星期日晚8:30都仲系劲多人等位 不过有梳化可以坐低慢慢等
一边等一边睇定餐牌拣食咩已经好肚饿
未食炸鸡先食呢个天国的荣耀(安格斯肉眼配炒杂菜)

睇见都垂涎三尺
大丘辣酱无骨炸鸡 嗜辣既我地拣左挑战级既中辣🌶🌶