2022-07-18 106 浏览
盐酥大鸡排卤肉干拌面成碗面无论系鸡排定面份量都超多!相信男仔食都会超饱! 大鸡排热辣辣炸起,非常酥脆,加上微微台式辣粉调味,好过瘾~就好似系台湾食既街边小食咁~而拌面面质有咬口,加上粒粒卤肉同埋腌萝卜,食起来多层口感!肉松蛋手抓卷饼饼底系用肉松加蛋混合而成,香煎又脆口,上到来热热既感觉好新鲜,而内而亦包住满满既肉松,啖啖都食得好滋味,同几饱肚芦荟芋圆仙草冻甜品方面就叫左每次食台湾菜都必试既芋圆仙草。入面三色圆既份量都几多粒,地瓜圆同紫薯圆就比较烟银,而芋圆就食到有D芋粒,口感不错。加上仙草同花奶,超级解暑!!神来之笔系芦荟粒!配埋芦荟粒食用,成件事就会更加清新,而且仲有新既味道冲击,简直系夏日最佳配搭!
盐酥大鸡排卤肉干拌面

肉松蛋手抓卷饼