2022-05-31 28 浏览
近排疫情好咗,終於可以放心食燒肉放題,今係日八木橋日式燒肉有買一送一優惠,梗係唔可以放過!😋 平日嘅lunch唔算好多人,兩人都可以坐非常寬敞嘅卡位, 而且成間嘢都唔覺有油煙味,私隱度又高。我們這個買一送一套餐呢一開始會有一個特色頭盤,枱邊也有貼了各樣頭盤食物的煮法建議, 很貼心。M5和牛西冷- 油脂分佈一眼望落去都唔錯, 肉質都一樣唔錯,重牛味。 芝士雞腿肉- 煮法先放裝了芝士絲的錫紙, 然後燒雞腿肉, 再將熟的雞肉沾落啲芝士到, 一夾起可以拉長長的芝士絲, 100分之作,encore了兩次。三元豚肉和鮑魚 - 豬肉比到驚喜,鮑魚質素都唔錯。比目魚西- 肉質好鮮嫩, 有一驚喜之作,但好易燒燶,要小心燒。飲品的選擇也有很多,推薦冬瓜茶👍全程上菜速度都好快,around 5~7分鐘上到菜, 也沒有漏單👍🏻

三元豚肉和鮑魚 - 豬肉比到驚喜,鮑魚質素都唔錯。

飲品的選擇也有很多,推薦冬瓜茶👍