2022-12-21
#大大個棉花糖😍 #開心到暈咗出開尖沙咀辦年貨,行到咁上下梗係要搵嘢食啦😋經開厚福街就去H8睇吓有咩食,諗住每層睇吓有咩食點知去到2樓個仔就唔肯走🤣🤣佢俾個Menu裏面嘅大大個棉花糖吸引住😆⋯⋯我要食呢間,我哋兩公婆當然唔會Say No,最重要我哋6:30食有位🤣🤣,一坐低服務員好好,見到有小朋友就已經問需唔需要BB櫈,之後就放低小朋友餐具我哋打開Menu卡卡第一時間揀佢最愛嘅大大個棉花糖,🍕pizza,冰沙🍓跟住就到我哋兩公婆揀辣味蟹肉撻 🦀賣相精緻😍曲奇餅脆底,食到淡淡蟹肉又唔會太辣👍🏻香芒牛油果蝦沙律 🥗芒果有少少酸牛油果味香沙律菜新鮮啲蝦🦐好彈牙蟹肉明太子卡邦尼意粉🍝蟹肉襯明太子真係好夾✌🏻仲有濃厚嘅嘅醬汁,推介👍🏻👍🏻蜜糖烤雞pizza 🍕唔同一般Pizza🍕呢個甜甜地😋我個仔食咗四件,香濃嘅蜜糖醬汁仲要係薄嘅餅底,好味到佢停唔到口🤣🤣🤣柚子芒果布甸窩夫 🧇成晚就係等呢個主角❤️我個仔一見到即刻心心眼😍,大大個棉花糖軟綿綿勁香濃芒果布甸,仲有多款生果,當然唔少得加晒糖漿嘅窩夫🧇 大人小朋友見到都好開心😍😍打卡真係一流招牌雜果冰沙 🍹淨係個賣相已經滿分,唔會太甜好多生果草莓蜜桃冰
辣味蟹肉撻 🦀
賣相精緻😍曲奇餅脆底,食到淡淡蟹肉又唔會太辣👍🏻
香芒牛油果蝦沙律 🥗
芒果有少少酸牛油果味香沙律菜新鮮啲蝦🦐好彈牙
蟹肉明太子卡邦尼意粉🍝
蟹肉襯明太子真係好夾✌🏻仲有濃厚嘅嘅醬汁,推介👍🏻👍🏻
蜜糖烤雞pizza 🍕
柚子芒果布甸窩夫 🧇
招牌雜果冰沙 🍹
淨係個賣相已經滿分,唔會太甜好多生果
好多士多啤梨🍓鋪滿個面都未飲見到已經好開心😍
呢餐飯食得好開心😃又影咗好多靚相,服務員嘅態度都好好👍🏻我哋一定會再嚟