2021-01-15 124 浏览
今日又黎呢间餐厅啦😋人气真系好高,下就两点去到都座无虚席😂好受大埔街坊欢迎🥰🥰海鲜自家制墨汁乌冬🐙呢只乌冬有两只汁拣,有咸蛋黄同香辣番茄汁,我拣左后者😋唔会好辣,食后有少少辣既余韵😚唔食得辣既都食得~想赞下个乌冬😋好有嚼劲!好似系自家制乌冬😳😳另外就相片可见有好多海鲜🦞配料,有虎虾、蚬、青口、鱿鱼等等🤩食得出全部都好新鲜唔腥,加埋香辣番茄汁非常衬🤩匈牙利牛面颊意大利饭🥘呢个意大利饭系我跟半年食过最好食嘅😂个牛面颊炆得好琳,唔会韧,好入味唔会太咸👍个饭奶油味香浓,啖啖都好满足,真系色香味俱全😍饮品方面跟餐嗌佐美绿😚😚冬天饮热腾腾既饮品真系暖入心😚杯饮品唔系求其沟粉就算,上面有层薄cream同朱古力粉,warm🥰🥰小食拼盘系第二次试了,水准依然唔错😚有炸鱼手指、炸蚝、柚子炸鸡翼同芝士薯条🤣全部都系啱啱炸起!𠮶炸蚝入边饱满多汁,外脆内软😍柚子炸鸡翼配搭好新鲜但唔会违和,芝士薯条我谂唔使多讲,咁邪恶难啲唔好食😏😏食到食到每滴芝士酱都要食晒呢间餐厅仲有好多选择😚装横环境又靓又舒服☺️每台都备置了酒精搓手液,睇得出店家既用心🥰🥰入黎大埔可以一试!

海鲜自家制墨汁乌冬

小食拼盘

2021-01-10
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
海鲜自家制墨汁乌冬