Blingbling美食推介✨📍大圍🥞TERA✨大圍𝕊𝕠𝕦𝕗𝕗𝕝𝕖 ℙ𝕒𝕟𝕔𝕒𝕜𝕖專門店✨💠💠💠💠💠💠💠💠聽人講話Tera既梳乎厘班戟好正,今日黎開大圍就一於試試~ 日本風既裝潢,一入去已經比人一種置身日本既感覺🌸而且木系既design令人好舒服✨今晚食左好多野😋 想share比大家~💠 焗田螺 $118法式經典前菜!田螺肉彈牙帶濃郁香草牛油香,底層薯蓉吸盡蝸牛汁精華,而且仲好綿密!🇫🇷💠 明太子蟹肉意粉 $194邪惡度爆錶💥 意粉掛滿鹹香明太子醬,蟹肉絲鮮甜唔腥,面頭仲灑滿飛魚籽,每啖都「卜卜」脆😋秘製醬汁用咗淡奶油調和,濃郁得嚟唔膩喉,辣味後勁仲會慢慢浮現🌶️💠 羊架配千層薯 $194羊架控必點‼紐西蘭羊架煎到外脆內粉嫩,完全冇羶味~千層薯超有心思,好少地方有得食😋💠 杜拜朱古力梳乎厘 $158視覺系甜品天花板✨ 梳乎厘蓬鬆到搖搖下,淋上朱古力醬後再加埋杜拜開心果朱古力,口感超級豐富😍鍾意食開心果既千祈唔好錯過😍Pancake入口似食緊雲朵☁️ 係最好既comfort food✨🍵 熱茉莉茶茉莉花香清幽,完美中和主菜油膩感,回甘悠長🌸🍹 藍金乳酸梳打夢幻Tiffany藍💎 酸甜清爽!飲
Blingbling美食推介✨

💠 明太子蟹肉意粉 $194
💠 羊架配千層薯 $194
💠 杜拜朱古力梳乎厘 $158
🍵 熱茉莉茶
茉莉花香清幽,完美中和主菜油膩感,回甘悠長🌸

🍹 藍金乳酸梳打
夢幻Tiffany藍💎 酸甜清爽!飲前仲見到顔色分層!打卡之選✨
餐廳環境:💎💎💎💎💎/5
服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5