今天下午在Tutto TEA完在新城市行街街,直到晚飯都在沙田解決,本來打算去新城市UCC,但有人龍排隊先轉去連城搵食。連城上到頂樓,見有幾間食肆選擇,但經過Euro GoGo無空位,Strawberry Plus又有朋友話試過唔得,最後先入左Stage Cafe。Stage Cafe環境較為幽暗,氣氛尚算唔錯,頗適合情侶拍拖。看看餐牌,咦,價錢都幾大眾化喎!Set Dinner大概由$58至$78(另收加一),加上之前在Tutto食左貴夾唔抵的下午茶,相比下寧舍覺得Stage價錢合理。點左一份龍利柳牛油忌廉汁配飯$58,set有餐湯或鴨胸凱撒沙律。主菜龍利柳份量唔多,味道普普通通,但魚肉尚算嫩滑可口,整體來講不過不失,雖無驚喜亦不算讓人失望。不過,有位女性朋友點左豬扒拼法蘭克福腸,大大條法蘭克福腸加二件豬扒堆得高高的,佢一個女仔係食唔晒的份量,要分給身邊的朋友!但為我們服務的服務員,雖然服務態度唔係差,但反應較為緩慢,一件事要我們講幾次先明;亦有另一名服務員唔知因為咩事大大聲叫喊,所以服務要扣少少分!