2021-09-05 216 浏览
难得放假去咗浅水湾,沙滩隔离有一排餐厅,啲餐厅大部份都充满外国人,经过见到呢间大部份都系香港人,而且有位,所以就入咗去首先环境系非常嘈吵,仲要喺门口度摆咗一把好大嘅风扇,全程吹住我同朋友,但系我哋太肚饿所以照落单我哋嗌左两个$168嘅all day breakfast同一杯咖啡。等左15分钟,食物就到左。见到呢两份全日早餐,系有少少失望。首先份量系好细,比得呢个价钱系会expect 份量大啲。炒蛋份量系半只但都唔知有冇,肠仔得一条,大啡菇好细旧,多士上面嘅将揸得三分之一。不过估唔到每样嘢食都系咁难食。首先炒蛋冇蛋味,份量细到一啖食晒,大啡菇、烟肉、肠仔,全部都烧竉晒,呢啲咁基本嘅嘢都做唔好,仲要系煮完之后非常难食!最难食系啲豆同多士,啲豆连埋啲汁非常干身,仲难食过罐头𠮶啲!呢个质素点解会俾得出?个多士先系极品,一咬落去硬过石头,仲有啲酸味,上面嘅绿色着唔知系乜嘢酱,食咗一啖已经冇再食,佢仲有一旧好细究嘅唔知乜嘢,咬落又系冇味,完全唔知自己食咗啲乜!仲要系呢个价钱!真系好嬲!虽然我好肚饿,但呢个餐我食咗一半已经食唔落去,买单嘅时候同侍应反映好难食,希望佢哋真系有改善!杯咖啡原来佢哋漏咗单

All  day  breakfast

杯咖啡原来佢哋漏咗单,我哋即刻叫佢唔好整,费事中多一次伏!

呢份绝对系我食过最难食但又最贵嘅all day breakfast!!