2022-09-07 50 浏览
次次經過見到呢間都好想食,今日終於有人陪我食啦☺️佢環境好似嘉年華咁,入到去就好開心😆忍唔住周圍影影影📸🍍🥭Pineapple Hat $48,Mango Lime Soda $58一嚟到個賣相已經好吸引我😍好有夏天嘅感覺🏖仲有隻紅鶴喺上面🦩真係睇得又食得😻佢哋會俾埋個碟同匙羹比我地食個生果~啲生果又甜又新鮮💛💛梳打好有生果味之餘飲落去仲唔會太甜!好解渴🤡-火焰芝士配蒜蓉意大利包 $98佢個芝士唔會好漏,好香芝士味仲有啲芒果醬中和一下~上枱前仲會黎個點火吸晴🔥😎蒜蓉包好薄脆!配上芝士好夾~-Shake Shake海鮮袋 $438配蒜蓉意大利包海鮮袋入邊有:龍蝦尾 ,蝦、帆立貝,蜆,青口,西班牙風腸,粟米、薯仔)成日見啲人食呢個海鮮袋已經好想試,冇諗過呢間Cafe都有得食😍頭先佢會喺我哋面前shake,即刻影返個story😆上碟仲出哂煙架~佢用咗新奧爾良醬撈呢個海鮮🦞好入味~小小辣🌶啲海鮮又新鮮啖啖肉🥰連啲粟米同薯仔都好好食!😋😋-甜品時間🥧叫左我最愛既梳乎厘奄列 $115上到枱真係嘩左一聲!好大個梳乎厘~未食已經聞到好大浸蛋香🤩仲登吓登吓咁😍超鬆軟🥰雖然好大個但係完全唔會濟😍超愛❤️
次次經過見到呢間都好想食,今日終於有人陪我食啦☺️
佢環境好似嘉年華咁,入到去就好開心😆忍唔住周圍影影影📸

🍍🥭
一嚟到個賣相已經好吸引我😍
好有夏天嘅感覺🏖
仲有隻紅鶴喺上面🦩
真係睇得又食得😻
佢哋會俾埋個碟同匙羹比我地食個生果~
啲生果又甜又新鮮💛💛
梳打好有生果味之餘飲落去仲唔會太甜!
好解渴🤡

火焰芝士配蒜蓉意大利包 $98
佢個芝士唔會好漏,
好香芝士味仲有啲芒果醬中和一下~
上枱前仲會黎個點火吸晴🔥😎
蒜蓉包好薄脆!配上芝士好夾~

Shake Shake海鮮袋 $438
配蒜蓉意大利包
頭先佢會喺我哋面前shake,即刻影返個story😆
上碟仲出哂煙架~
佢用咗新奧爾良醬撈呢個海鮮🦞好入味~小小辣🌶
啲海鮮又新鮮啖啖肉🥰連啲粟米同薯仔都好好食!😋😋

甜品時間🥧
叫左我最愛既梳乎厘奄列 $115
上到枱真係嘩左一聲!
好大個梳乎厘~未食已經聞到好大浸蛋香🤩
仲登吓登吓咁😍