2024-08-18 177 浏览
🇯🇵 日本過江龍正宗人氣拉麵🍜 知道餐廳平時要排隊,所以我6:10已經嚟到😂呢個時間唔使排隊。本人勁鍾意食牛筋 所以點咗佢哋兩款牛筋麵。一款係Black牛筋拉麵。一款係black牛筋沾麵。味道好正宗👍🏻同喺日本食嘅一樣。不過我偏向湯麵多啲。鍾意重口味嘅可以點沾麵 唔使飛去日本喺香港都可以食到咁正宗嘅日本拉麵。題外話 食嘢嘅時候我唔小心倒瀉咗一支可樂 噴到成地都係 不過嗰度啲侍應好好人 過嚟幫我清潔咗仲比多一支新嘅我。✨牛筋Black拉麵✨牛筋black沾麵✨餃子✨燒魷魚一夜干✨仲加咗兩隻玉子&叉燒八月優惠follow 社交平台仲有1客雞軟骨餃子FREE #ramen #hkramen #ramenhk #灣仔美食 #香港拉麵 #拉麵

✨牛筋Black拉麵
✨牛筋black沾麵