2018-03-24
今晚突然之間好想去飲夜茶😝😝食蝦餃點心蒸飯🙆♀️🙆♀️😍嘻嘻 就捉咗男朋友嚟陪我食😝 呢間全記好犀利喎 係OpenRice搵到收凌晨兩點鐘😲 究竟係咪真係有咁多人鍾意飲夜茶架呢😲 不過唔理囉我哋又唔會食到兩點咁夜🤣🤣我哋兩個人叫咗五樣嘢!睇吓先!蝦餃入邊嘅蝦係幾好食嘅 幾大粒!!又爽口🙆♂️不過個皮呢就厚咗啲🙅♂️🙅♀️而筍味好似冇乜 所以我覺得普通麻麻哋🙅♀️ 黑松露野菌餃就千祈千祈千祈唔好叫🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️個皮一樣啦 都係好厚 而入邊嘅野菌係冇味架 一啲黑松露味道都無🤦♀️🤦🏻♂️我食咗一隻就無食啦🙇♀️男朋友喊住咁望住我😀🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 個金錢肚同土尤肉餅飯我就覺得幾好啦☺️金錢肚嘅黑椒味好濃好惹味 亦都炆得好淋 正!☺️土尤肉餅飯都OK嘅 不過土尤嘅分量唔算好多 唔係好平均 一啖有一啖冇 但係加啲甜豉油撈埋一齊食我都幾鍾意食嘅🙆♀️我哋仲叫咗個流沙奶黃煎堆仔 好熱架一炸起嗰陣!男朋友就唔小心啦🤷♂️ 個煎堆仔流沙味重過奶黃味 我覺得平衡番啲會好味啲囉 因為而家流沙又唔夠甘香 奶黃味又唔出 所以好似唔係好夾咁🙇♀️不過男朋友又鍾意食喎🙆♂️下次再想飲夜茶都可以
我哋兩個人叫咗五樣嘢!睇吓先!
下次再想飲夜茶都可以再黎嘅☺️好唔好玩男朋友☺️🤗