餐厅: Bellevue Bar and Grill
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-03-19 115 浏览
位於大厦高层嘅呢间西餐厅睇到一望无际嘅旺角夜景🌃红色为餐厅主色,十分浪漫💕气氛亦十分不错👌楼上铺环境格外宁静有set dinner 🍽 亦可以散叫,仲有drinks可拣暖的餐包配上牛油🧈黑松露薯条,有两个酱汁分别是黑松露酱和普通茄汁,炸至金黄,十分香脆可口,外脆内软,和普通薯条相差$10,但我认为值得一试头盘arma ham包住蜜瓜,十约有三块,ham十分香和浓味👍🏻重点推介: 烤缅因州龙虾尾伴牛肝菌龙虾汁扁意粉🍝龙虾味十分重,酱汁零意粉十分浓郁同好食😋有少惊喜,还有龙虾肉🦞几抵食,十分惹味,份量适中,牛肝菌更添加层次,加上几粒小蕃茄甜品🍮: 伯爵茶朱古力挞,饼底茶味浓郁,配上上面香华朱古力,不会太甜👍🏻
位於大厦高层嘅呢间西餐厅睇到一望无际嘅旺角夜景🌃
红色为餐厅主色,十分浪漫💕

气氛亦十分不错👌楼上铺环境格外宁静

暖的餐包配上牛油🧈