2009-01-05
同朋友夜晚來食早餐店, 呢到聞名做蛋, 所以我地叫左: EGG BENEDIT + English muffin Chicken Omelette + 多士 Lemonade Tea最出名的招牌菜EGG BENEDIT名不虛傳! Porched egg 一切蛋黃就流出來了, 賣相一流,令人食指大動English muffin烘得剛好又脆, Side dish叫左薯仔同番茄, 番茄新鮮好味,薯仔番茄也FLY過,令人心動的感覺, 仲有一杯小果汁(lemonade),都唔錯! 另外Omelette就叫了Chicken 跟多士, 個omelette 好大個, Side dish叫左茄汁豆,番茄,跟多士,沒有特別好吃,最好吃的就是薯仔了,味道很香,如果份量再多一點就好了。炒蛋份量好像有兩個蛋,不過總覺得份量不算多,而蛋又不夠滑。荼只係荼包,普通貨色。
EGG BENEDIT + English muffin
Chicken Omelette + 多士
Lemonade
Tea
荼只係荼包,普通貨色。