如果大家係食肉獸或者專業食神,都應該有聽過食4%奇蹟之牛嘅薩摩牛名店Beefar's🤤而依間牛舞Gyunami係Beefar旗下燒肉涮涮鍋放題嘅品牌😍依度主打黎自日本鹿兒島嘅薩摩和牛🐂薩摩和牛其實係A4級以上嘅鹿兒島黑毛和牛,需要由極少數嘅得獎飼養員飼養先得架🤤佢曾經仲要奪得「日本一」嘅稱號🤩聽到都已經知係極品啦餐廳提供5款套餐,我地為左試薩摩牛狠心叫左A餐💸仲要加埋牛骨湯涮涮鍋出面有自助熟食、白飯、甜品同涮涮鍋放題嘅配料😍選擇都唔少架薩摩牛有得揀牛肋肉、和牛粒同赤肉😆牛肋肉嘅雪花紋路真係超靚超邪惡🤩而且肉非常粉嫩🤤食落去成口都係超香嘅牛油味,超級好食🤪而我最鍾意食和牛粒🥹食落去好似食緊一舊好香口嘅牛脂粒,正‼️用黎涮嘅薩摩和牛薄切仲癲😏輕輕烚一烚,係我夢寐以求,真正入口即融嘅感覺😭媽咪我重生了除左牛之外,佢仲有提供羊肉、肌肉、豚肉、海鮮等好多野食🤤如果你叫A餐嘅話,就可以試埋鮑魚、黃花一夜干🐟、生鰻魚等🤭最癲係竟然有甲羅燒食🤣職員教我地係燒之前就加蛋漿落蟹蓋到,同D蟹膏撈埋一齊🤤燒個陣要擺係爐嘅角落,費時個蟹蓋燒穿🤭等D蛋漿少少凝結就食得架啦,啖啖蟹膏嘅感覺真係好爽😏依度實在有太多野食

出面有自助熟食、白飯、甜品同涮涮鍋放題嘅配料😍選擇都唔少架

依度實在有太多野食😭之後未試曬已經飽到傻左🥲唯有下次再返黎食啦

要特別一讚嘅係依度嘅service好好同好有禮貌👍🏾個staff一見我有空碟,或者擺左好耐嘅碟,就會即刻走埋黎收👏🏾而且仲會教我地要點樣燒

味道 :⭐️⭐️⭐⭐⭐
性價比:💸💸💸💸💸