2022-01-27 25 浏览
這間古今二係 一間日式店舖,位於荃灣千色匯3樓,店面環境都幾好🤔,坐著感覺都幾好寬鬆!.龍卷風沙律 $72呢碗龍卷風材料都好豐富有:中華海草 | 蟹柳 | 脆片 | 微辣沙律醬,賣相相當之唔錯🤔!十分之健康嘅食物,而每一款都好新鮮加咗D沙律醬更加好食😋I.忍者雙辣 $80呢款雙辣賣相都幾特別🤔,每一件饀料有辣味吞拿魚 同脆片,佢嘅饀料用咗壽司飯包住吞拿魚,再用脆片包住整件外皮,,食到入口外脆口,裹面啖啖吞拿魚,十分之有口感味道好好味😋!.櫻花蝦茄子燒 $48呢一碟茄子燒賣相都好吸引🤔,茄子燒裹面放滿櫻花蝦😮,令到賣相更加美味😋,食到入口好脆口味道十分之香濃😙,而茄子索滿櫻花蝦D汁液令到茄子又軟滑又好味😋!.鹿兒島黑豚茘枝卷串燒 $25望落好似冇乜特別🤔!食入口非常之好好食😋!黑豚肉包住茘枝,黑豚肉味道都好鮮味,咬入口串燒感覺到咸完之後再甜甜地!黑豚肉好嫩味道又唔錯!真係好有創意👍!.七味秋葵串 $18呢款七味秋葵賣相冇乜特別🤔,食到入口都好香口😙帶點野味,口感爽口之中帶點美味😋!.椒鹽雞腎 $38/2串呢串雞腎望著都好惹味😋,好香椒鹽味😙,食到入口口感煙韌又有咬口!.秘製蒜香牛油燒帆立

龍卷風沙律 $72
呢碗龍卷風材料都好豐富有:

忍者雙辣 $80

櫻花蝦茄子燒 $48

鹿兒島黑豚茘枝卷串燒 $25
七味秋葵串 $18
椒鹽雞腎 $38/2串

秘製蒜香牛油燒帆立貝 $30
呢一串帆立貝睇見好似好好食🤔,大大粒啖啖肉,食到入口好香蒜香味😙,牛油味道好重😋,而帆立貝味道鮮味又夠嫰口!

古今日式煎餃 $45
呢碟日式煎餃賣相都幾好🤔,佢嘅皮厚薄適中,饀料肉質都好嫰口味道十足😋!
2022-01-25