2024-01-25
好耐都冇食放題啦我哋今日8:30入座食到10:30價錢係298再加一~每次嚟到呢都超多人食,其實放題都幾抵食,大家可以食自己想食嘅嘢,又好多款式揀🤓-佢外面分咗熟食區、生果區、飲品區、甜品區🍦甜品區最吸引到我係嗰個芒果老鼠造型嘅甜品🐭佢好似雪糕但係又唔似但係都幾好食見到好快俾人哋拎晒😁有好多唔同款嘅布甸、乳酪、豆腐花、糯米糍、連芋圓都有😳雪糕雪條都好多選擇當然有Häagen-Dazs雪糕啦😎仲有軟雪糕可以自己加配料🤓-熟食區我都見到有四五款嘢仲有炸物我就食試咗款一口小籠包都唔錯入面都有肉汁👍🏻-而飲品區都有好多款有成八個雪櫃仲要佢係每兩格都有唔同嘅款式酒款真係算多款,一個雪櫃都已經有幾款唔同嘅酒👏🏻而隔離仲會有啲熱清酒燒酒同埋其他即斟既果汁🍹-中間就係沙律同生果區而家比之前多咗熟蝦同埋青口🤗-我哋QR code落單超快就上仲冇漏單連收碟都好快👍🏻做得越嚟越好💕-嘢食方面除咗食物款式花款多咗好多之外連賣相都比之前靚咗好多~講吓啲特別嘢食有燒貓山王榴槤、吞拿魚蓉海膽三文魚子裂左係糖心蛋入面、燒蠔配佢啲炸蒜真係好好食🤤鵝肝多士佢個多士超脆同鵝肝入口即溶好有對比、柚子醬薄切池魚、白汁蝦除咗個汁
佢外面分咗熟食區、生果區、飲品區、甜品區🍦
有好多唔同款嘅布甸、乳酪、豆腐花、糯米糍、連芋圓都有😳
熟食區我都見到有四五款嘢仲有炸物
我就食試咗款一口小籠包都唔錯入面都有肉汁👍🏻
而飲品區都有好多款有成八個雪櫃
仲要佢係每兩格都有唔同嘅款式
酒款真係算多款,一個雪櫃都已經有幾款唔同嘅酒👏🏻
而隔離仲會有啲熱清酒燒酒同埋其他即斟既果汁🍹
中間就係沙律同生果區
而家比之前多咗熟蝦同埋青口🤗
我哋QR code落單超快就上
仲冇漏單連收碟都好快👍🏻
做得越嚟越好💕
嘢食方面除咗食物款式花款多咗好多之外
連賣相都比之前靚咗好多~
講吓啲特別嘢食
鵝肝多士佢個多士超脆同鵝肝入口即溶好有對比、柚子醬薄切池魚、白汁蝦除咗個汁整得好食之外佢下面啲炸麵都好脆🥹
我覺得放題真係可以食到回本而有咁多款想食乜就乜,又可以唔使就其他人嗌一件都得🤣🥂