招聘中
$18,000-$22,000
月薪 (面议)
太耐無返家鄉,真係心掛掛,要食返碗拉麵先🤤話說我係雞白湯拉麵嘅狂熱分子,喺日本成日都搵啲雞白湯拉麵食,所以咁啱去開中環就梗係搵碗嚟食下啦同朋友兩人都叫咗佢招牌嘅雞白湯拉麵大碗版,嚟到嘅時候真係嚇一嚇,因為個碗真係大到😂係時候試返啖個湯底,「媽,係雞白湯😭」難得成個湯底醇厚得嚟唔油膩,最緊要冇死鹹,有啲啲黑椒味,幾特別。有時食拉麵真係好怕食到一半已經鹹到頂唔順,但係依個飲幾多啖湯都可以食落去,出色👍🏻叉燒肥瘦好均勻,但個人口味,依一款嘅整法唔係我最鍾意嘅,但都唔錯不過最估唔到係佢連小食都好味,不論係餃子定係炸雞,唔止味道好,$30-40,雞件有成五舊,啲雞仲要炸得啱啱好,外脆內嫩,有好驚喜最後訂枱,用咗eatigo ,全單有8折,折實$300,食到咁飽,抵啦
太耐無返家鄉,真係心掛掛,要食返碗拉麵先🤤

係時候試返啖個湯底,「媽,係雞白湯😭」

2020-10-31