2017-09-27
我鐘意食放題個個都知,不是因為我要食好多,而是我可以食好多不同種類而又可多可少,同時價錢又定咗不用擔心銀包出血。 一入坐即刻點咗菜,就出去行吓攞野飲。超多種類﹗難得的是有apple cider,apple cider 抵飲,罐了兩支。 今天食的至尊滿屋是吃第三次了,原因最大的只有一個,就是大。大。鰻魚。唔多放題地方有得食鰻魚,有的都是絲一搬的薄,可能鰻魚成本確實是高。但至尊滿屋認真落重本,好厚好大舊,味道都好得。醬料亦好足。 其他食物都要評吓嘅,放題始終都要食多啲其他野。第一次來食時,魚生上枱真是哇一聲,都好新鮮、大大舊,我認為最必食的是大大牡丹蝦,成雙手咁長,有嗰種章口感覺好正。其他熱食我全部都少少咁叫,可以試吓而又唔會哂咗我個肚食好野。 入坐時有張咭比你,每人最後可以食哈根大師或無份迫雪糕,我都是哈根粉絲,仲要唔係普通味道,好滿足。