2022-10-12 80 浏览
除了一般桌位區之外更特設不同獨立包廂,備有卡拉OK及獨立洗手間等,可同時容納數人至十多人不等,私隱度十足的高檔餐廳🎤🌟香煎過的豬肩胛肉的肉質爽口唔靱夠腍身, 整得算不錯, 配上青醬汁十分醒胃;醬汁帶有點甜味,加上芹菜蓉, 倍添清新感覺, 在夏天食用感覺尤其良好。🌟燉牛膝意大利飯份量適中, 仲食到好多一件件好入味既牛膝肉, 肉質夠腍身, 牛膝肉味香濃, 鋪滿充滿醬汁既意大利飯上面, 搞埋一齊食時, 滿口和味醬汁又啖啖肉, 食過又想再encore 🐂🌟紙包比目魚西西里汁嘅比目魚好滑好高質,夠哂肥美, 厚切得黎啖啖肉好鬆軟唔靱, 焗出香濃鮮魚味!配上西西里汁有很清新既感覺, 食埋紙包底多汁味美既配菜, 係perfect match🐡今天點的海鮮丼主要係食蟹, 兩隻大蟹鉗加埋好多蟹肉絲鮮味又啖啖肉, 丼面仲有我中意既三文魚籽同蟹籽, 中意嗰種趣口既感覺, 其他各款魚生也很新鮮, 賣相也不錯🍱值得推介嘅餐廳🍴👍👍👍👍
🌟香煎過的豬肩胛肉
🌟燉牛膝意大利飯