2022-01-31 526 浏览
依家天氣突發凍咗好多!最啱食暖笠笠嘅嘢🥰由於疫情關係,依家都唔敢去餐廳度食火鍋類嘅嘢。咁啱見到啲外送平台有呢間青衣嘅小店,所以就叫外賣試吓啦。我係同其他人一齊夾訂嘅,所以除翻開運費都唔貴,如果想自己一個訂嘅朋友建議都係同人share運費一齊訂~~~送到去屋企或者工作地方,唔使出去等又唔使拎都幾方便🤩雞球鍋燒烏冬 轉粉絲本身都想食佢啲烏冬,但點知嗌嘅時候發現烏冬有太多糭,基於選擇困難😂 我決定試吓新野叫粉絲😂😂😂 不過聽同事講佢啲烏冬都係唔錯幾好食😂佢份量真係好多,外賣嘅話會變咗係膠碗,雖然不及堂食會滾下滾下,但送到黎都仲係熱辣辣嘅!!粉絲都幾煙韌,好有口感~雞球同配菜嘅份量都幾多,湯底係日式清湯,有淡淡的甜味,雞肉就冇咩醃過嘅味道,保留佢原先雞肉嘅香味~~我見到堂食嘅價格係仲更加抵,有機會都想試吓佢其他嘅鍋燒烏冬😆性價比好高啊😆😆😆

雞球鍋燒烏冬 轉粉絲