2023-05-29 64 浏览
食放題食上癮,尋日又拉朋友去食🤣今次去左兆萬試吓呢間帝王水產,上網見好評都幾多,而且性價比都唔錯👍入座時送上日本和牛壽喜燒鍋,勁吸引😍平時出面食真係唔平,放題有得食真係第一次✌️佢哋真係俾個蔬菜籃🥬再有和牛同鑊俾我地自己整,但係唔記得咗影相🥲食食下先醒起😵‍💫雖然質素唔會好似出面專門店,但係性價比搭夠☺️刺身係放題必點之一,因為人唔多,每樣點少少🤏所以賣相唔夠震撼😆甜蝦都幾大隻,食落鮮甜;三文魚厚切又肥美,入口油脂比例岩岩好👍我哋都點左兩Round‼️除咗刺身之外,我地仲點左好多野食,包括壽司🍣、串燒等等,食物都係正常發揮。串燒雖然都好味,不過大部分都以孜然粉調味,令人感覺全部一樣,比較欠缺特色呢度服務唔錯,店員隨傳隨到,勤力收野👍大家都知放題好多時枱比較細,稍微多野都放唔曬d野食,所以呢點好重要💯最後一定要食返啲甜品📍 極上帝王水產 (旺角)旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓#旺角放題 #壽喜燒 #刺身 #旺角兆萬 #foodie #日式放題 #japanese #日式料理 #Mkfood

入座時送上日本和牛壽喜燒鍋,勁吸引😍

刺身放題必點之一,因為人唔多,每樣點少少🤏所以賣相唔夠震撼😆甜蝦都幾大隻,食落鮮甜;三文魚厚切又肥美,入口油脂比例岩岩好👍我哋都點左兩Round‼️

除咗刺身之外,我地仲點左好多野食,包括壽司🍣、
串燒等等,食物都係正常發揮。

最後一定要食返啲甜品

📍 極上帝王水產 (旺角)
旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓