2009-09-30
一行4人到這間富有特色的cafe小聚, 感覺尚算不錯佈置環境絕對是這cafe的最大賣點由地下入口走到樓上的一小段樓梯已經感覺到其佈置華麗, 到了樓上更是沒令人失望擺設, 天花, 牆, 枱全以史路比為主題, 可以說史路比存在於這cafe的每個角落喜歡史路比或拍攝的一定高興非常~少人可以坐前面沙發位, 人多可以坐後面的木枱, 同樣有史路比陪住可能係平日晚上, 人不算多, 坐哪都可以, 唔嘈適合傾下計~食物就真係好一般, 唔算難食但也談不上美味4個人點了:1. 4個食物: 個人喜歡菌類, 所以覺得個黑茸露什菌pizza ok~ 其他無論係飯定意粉都係麻麻, 而且size比較細2. 4杯飲品: 不過不失3. 2個甜品: 我唔好甜食, 不過同行女生話好食(我就覺得好甜, 有咖啡個d又好苦....)玩就無咩玩, 唔係一般有野玩個類cafe, 只有d史路比漫畫同雜誌服務態度唔錯, 我地揀黎揀去, 又叫人hold住, 又分開幾次叫都保持到良好態度坐左好耐都無人趕, 不過都要成百蚊至落到樓
佈置環境絕對是這cafe的最大賣點
喜歡史路比或拍攝的一定高興非常~
食物就真係好一般, 唔算難食但也談不上美味
4個人點了:
2. 4杯飲品: 不過不失
坐左好耐都無人趕, 不過都要成百蚊至落到樓