2021-12-19
Ⓕⓞⓞⓓ ⓗⓔⓐⓛⓢ ⓨⓞⓤⓡ ⓢⓞⓤⓛ返工好chur日日都想爆炸,放工即刻衝去填飽下脆弱嘅心靈🥲裝修好有格調,門口望落好似好grand嘅西餐廳~行上白色嘅樓梯見到嘅係寬敞嘅環境,好似cafe咁又坐得幾舒服喎☺️.📍A.T.A.S.🍜板麵湯 ($78) - 清清地嘅熱湯板麵有多種配料,有豬肉丸、炸江魚仔、滷冬菇、半熟蛋、菜心粒、炸蒜同葱,麵條有咬口,正啊~🍝辣椒板麵 ($88) - 係無湯版嘅板麵呀~配料同板麵湯嘅大致一樣,當然唔少得靈魂參巴醬辣椒醬,撈埋一齊食幾香口惹味喎~🥪咖椰多士 ($38) - 賣飛佛嘅kaya toast🤤即叫即整卜卜脆多士夾住咖椰醬同牛油~係人間美食呀🥰🍫美祿爆炸 ($68) - 超級濃郁嘅美祿!!雖然好肥,但確實好味到爆炸🤣有美祿波波同美祿粉鋪滿杯面,再加上一塊美祿餅🍫鍾意美祿嘅你千祈唔可以錯過呀!!!🥛Michael Jackson ($28) - 老闆推薦新嘅特飲,個名好特別~係豆漿仙草,無糖豆漿配上少少甜嘅仙草感覺無咁邪惡🤪
返工好chur日日都想爆炸,放工即刻衝去填飽下脆弱嘅心靈🥲
📍A.T.A.S