最鍾意同朋友食放題,每個人鍾意食嘅嘢都唔同,放題就可以滿足唔同人嘅需要,又可以大吃大喝,今次我哋嘗試一間新嘅放題,就喺尖沙咀,一諗起尖沙咀,就覺得係好貴,但係個價錢都合理喎。一入到去餐廳,即刻覺得好舒服,因為佢嘅環境,非常寬敞,完全唔覺得自己係尖沙咀區,以往嘅放題座位都係10分緊貼在一起,連隔離枱食緊乜嘢都立即妄圖,但呢一間放題真係非常好,佢係好大嘅空間感,而且一走進來,便見到好似酒店嘅buffet corner,分別有冷盤,沙律、同甜品等。自助餐都係點餐紙擺放在兩本厚厚的file內,足有12款咁多,包括左熱葷,壽司、刺身、冷盤、鍋物等等。最大賣點,對於鍾意食甜品嘅我來講,最開心就係有Häagen-Dazs同Movenpick 食啦。飲品櫃係餐廳嘅一頭一尾,擺放左罐裝同支裝嘅飲品,自助吧仲設有梅酒任斟任飲。鍾意飲酒嘅朋友真係好適合來呢度,真係好抵呀,一杯落肚,可以再同朋友暢所欲言,輕輕鬆鬆咁樣傾計。刺身真係非常新鮮,帶子係我哋全部人都10分讚賞嘅,又大隻又鮮甜比一般嘅放題出色。四位仲送活魚刺身,淨係見到佢嘅晚上,已經覺得非常吸引,雖然刺身嘅份量唔多,不過係免費,所以都覺得抵食。食物方

自助餐都係點餐紙擺放在兩本厚厚的file內,足有12款咁多,包括左熱葷,壽司刺身、冷盤、鍋物等等。最大賣點,對於鍾意食甜品嘅我來講,最開心就係有Häagen-Dazs同Movenpick 食啦

食物方面,如果你鍾意食雞翼,呢一間放題嘅每一款雞翼水準都好平均,亦都好食。芝麻雞翼有芝麻香,炸得唔會太乾身。皮非常香脆。鹽燒雞翼燒得剛剛好,唔會太乾。雞肉唔會太鞋。必定要試!如果你鍾意食辣,辣酒花螺落一定要叫。真係非常入味,辣味十足好似刺激。
到時影一響鐘聲,立即擁去餐廳中間,原來有乳豬食,喜出望外,乳豬幾好食喎。
食完咁多肥膩野,飲翻一碗西洋菜陳腎湯,感覺真係好舒服。這個湯好有家嘅感覺。

值得一題係呢度一個兒童樂園,如果係帶住小朋友,呢度非常適合,一邊食嘢,小朋友又有活動嘅空間。