2023-10-13
一入到餐廳已經好有feel😍裝修好有特式,彷如置身韓國先嚟兩碟小菜,幾香口,泡菜都啱我口味,酸同辣都適宜街頭魚糕串串:幾乎每枱都有點呢個,用gas爐煮到滾再熱辣辣咁放入口有幾款唔同形狀嘅魚糕:星星、薄片、長條、一串串,味道其實差唔多,另外仲可以點下附送魚糕汁,酸酸咸咸咁,幾醒胃🤣個湯就幾清甜!紫菜飯卷:食過好多紫菜包飯,但呢個都有驚喜,料多、飯量適中,本身冇話好鍾意醃蘿蔔,如果唔好食有時都會撩走,但呢個飯卷嘅醃蘿蔔好甜好好味招牌辣炒章魚:又係必食之一,菜同章魚嘅份量可以話係50 50,好有鐵板嘅味道,正!章魚都好大粒好彈牙,一啲都唔韌亦唔老!係有啲辣,越食越辣🤣菠蘿梳打:正常發揮,唔會死甜,靠佢解辣柚子牛奶米酒: 柚子味重,甜甜地,但酒味都重。最後附上Menu俾大家參考,氣氛好,嘢食地道,可再encore
一入到餐廳已經好有feel😍
裝修好有特式,彷如置身韓國
先嚟兩碟小菜,幾香口,泡菜都啱我口味,酸同辣都適宜
菠蘿梳打:正常發揮,唔會死甜,靠佢解辣
柚子牛奶米酒: 柚子味重,甜甜地,但酒味都重。