2019-01-27
難得放假,相約朋友食早餐,享受一個悠閒的星期日。一直想試屋企附近呢一間餐廳,今日就約咗朋友去試啦! 一直想試嘅原因係畀佢嗰個設計非常之精美嘅menu所吸引,今日入到去嘅時候發現呢間餐廳嘅選擇有好多呀,早餐可以任意配搭,有 pasta, hot dog, all day breakfast……最後我同朋友就叫咗兩份早餐,一份係英式奄列早餐,而另外一份就係吉列魚柳早餐。兩份早餐都非常之新鮮,即叫即整非常熱辣,炸物亦是新鮮炸起。英式奄列重配咗沙律同埋多士,奄列裏面有火腿同埋芝士, 配搭非常之好味,吃得出非平日茶記叫的所謂火腿奄列。而朋友嘅吉列魚柳都非常之新鮮,魚柳唔會炸到好黑,外脆內軟,裏面嘅魚柳仍然好滑!見到餐牌裏面仲有hot dog同埋pasta,下次有機會一定會試呀!餐廳服務員嘢態度都非常之好,有微微嘅陽光照射入餐廳,裏面環境都好舒服,會繼續支持小店製作!