2018-03-18
因為買左團購,今日同屋企人一行六人黎呢度食粥底火鍋任食,一去到第一感覺...會唔會中伏。。。冇人嘅一開始好似冇人理我地咁,慢慢佢地就話我地知有邊度拎野飲野食等,呢間嘅staff都好nice又好肯幫手執枱我地點左六款海鮮(原來唔係每人叫六款,而係成枱叫六款)後佢地就拎左個粥底鍋黎,然後係海鮮,海鮮好大碟,佢地會教我地每樣野要蒸幾耐,仲會有埋個倒數鐘比我地用海鮮當然唔可以期望佢係好新鮮,但見上枱嘅份量絶對唔少,唔會係要用粥麵或丸去塞飽你嘅感覺然後又比左張紙我地點野食,基本上係冇漏單(只係漏左是日海鮮,但因為大家都好飽就冇左問)黃色紙裡面似乎蝦特別好,encore左,夠大隻彈牙都有唔少丸,腸,餐肉,菜等等,最後先見到有炸魚皮比較唔滿意嘅係半隻片皮鴨,竟然有骨。。。而且感覺好求其。。甜品有細雀巢雪糕(芒果,vanilla, 紅豆,芝麻同朱古力味)+兩款糖水總括黎講,大部份食物都ok( 係片皮鴨比較差), 服務好好,飲品種類較少但團購黎講算食得過
教我地每樣野要蒸幾耐,仲會有埋個倒數鐘比我地用
黃色紙裡面似乎蝦特別好,encore左,夠大隻彈牙
都有唔少丸,腸,餐肉,菜等等,最後先見到有炸魚皮
比較唔滿意嘅係半隻片皮鴨,竟然有骨。。。而且感覺好求其。。
但團購黎講算食得過