2012-12-12 229 浏览
成个月前见十只蚝加一杯酒2人$348,又几底㖞.未叫埋班friend一齐去。点知当曰佢地打黎confirm booking 时又话个同事冇take 低你地有coupon㖞,吾知有冇预蚝。‘有问题先打俾你啦!‘我心想约晒成班friend,吾系马?个小姐尚算礼貌。到6:30p.m.都系吾放心,再打去问问。个小姐话冇打俾你即系有蚝啦!上到去,同友人坐咗成15分钟,水都吾打算俾。更奇怪,menu都吾俾你睇!吾通佢地做团购吾系为咗drive additional revenue? 或者已认定我地系cheap既一群,吾会再叫野?一名声线粗豪,貌似captain既过黎收咗我地几张coupon. 之后来来回回几次话其中一张系一人份,因为写法吾同。我话明明value 都一样㖞。佢话上面写‘10 oysters for each person' 吾同其他写20 只2人用㖞...大家都回应,你识吾识英文呀。。。好彩佢都冇再争拗落去。讲到D蚝,成埸得几枱客都要分几次送上。味道一般啦,但好似开咗好耐,完全冇晒水。问captain 有冇红酒醋,佢话用红酒醋过时㖞...难道用cocktail sauce 好时兴?

讲到D蚝,成埸得几枱客都要分几次送上。味道一般啦,但好似开咗好耐,完全冇晒水。问captain 有冇红酒醋,佢话用红酒醋过时㖞...难道用cocktail sauce 好时兴?实在难理解。。。

友人们只好食完再去打冷。

其实吾想做团购就吾好做啦。我以为团购系希望多D人客体验你D好食物同服务,等佢下次返黎。吾通真系谂住揾一笔就折埋?
2012-12-10
用餐优惠