2022-07-28
成日收工經過都見到滿座既黑門水產 今次終於輪到我食😝😝😝 每次都比佢既裝修吸引住😂 除左門口 入到去係另一個世界🤪 好中意佢入面既裝修😍😍 真係好似去左日本居酒屋咁 如果有日本人更加100分哈哈😝 Menu 有極之多選擇.. Sashimi Sushi 滨燒 貝燒 漬物 沙律 一品料理 如清酒煮蜆 辣椒炒魷魚 鍋物 天婦羅 丼 睇完樣樣都好想食🥹 第一次黎緊係食佢出名既貝燒哈哈明太子蟹味噌甲羅燒 (小小辣 但好惹味) 啖啖蟹肉鮮味 好好食! 食到粒粒脆卜卜蟹籽魚子😍提鮮👍🏻 放落餅乾到食100分 可以稍為中和辣味😁 (可以同員工講加餅咖哈哈)有專人幫你燒 望住好治癒💓 食得海鮮 就緊係唔好比佢停😊 極上貝燒🥹 有蠔 海膽 海老 帆立貝 三文魚籽😍😍😍 真係極上! 燒完成個勁鮮~ 帆立貝配牛油好香口 好好食🥹🥹 所以海鮮都吸收哂大家既鮮味 入口啖啖肉 🤪 好好食呀媽~ *海膽煮熟左都好鮮 做幫到其他海鮮提鮮🤪 刺身盛合 (6款刺身 每款兩片) 個日有 三文魚 油甘魚 海膽 帆立貝 tuna 同一款燒過既魚😂 海膽世一🥹🥹🥹🥹🥹🥹 口感唔鬆散!極新鮮! 仲要件件刺身都好厚…. 帆立
今次終於輪到我食😝😝😝
每次都比佢既裝修吸引住😂
除左門口 入到去係另一個世界🤪
Menu 有極之多選擇..
睇完樣樣都好想食🥹
第一次黎緊係食佢出名既貝燒哈哈
明太子蟹味噌甲羅燒 (小小辣 但好惹味)
有專人幫你燒 望住好治癒💓
食得海鮮 就緊係唔好比佢停😊
極上貝燒🥹
刺身盛合 (6款刺身 每款兩片)
海膽世一🥹🥹🥹🥹🥹🥹 口感唔鬆散!極新鮮!
仲要件件刺身都好厚….
帆立貝好鮮甜
魚子細脆脆包 😍😍😍 食完極度滿足!
佢用既刺身真係無偷功減料 兩隻海老加蝦膠做底 上面放左蟹肉 三文魚籽 海膽 caviar !! 簡直係舌尖上的高潮🥹 口感勁豐富 每種刺身都清楚食到佢地既鮮味 !脆卜卜既包😍
香蔥吞拿魚腩卷 ~ 吞拿魚嘅份量好大方🥰
最後叫多個龍蝦海鮮湯🥰 又係專人即刻係你面前煮😍
個湯 出色! 係我飲過最濃既海鮮湯~
好想叫碗白飯哈哈😂😂
所有海鮮都食得出係新鮮 唔會有雪藏味 👍🏻