2021-12-24
荔枝角新cafe ☕️🎄 回頭率高꒰ ´͈ ᵕ `͈ ꒱ 大熱甜品Croffle (๑ᵒ̴̶̷͈᷄ᗨᵒ̴̶̷͈᷅) Igable既All day breakfast 同Ice coffee❄️~👇🏼👇🏼.♡.🎄- All day breakfast 🍳 $118 🌟推薦🌟好香既忌廉奶油加熱辣辣焗起既薯仔🥔好少all day有焗薯,味道創意加分😋 加$10由牛角酥轉做牛油果🥑多士~好多牛油果😂酸種麵包味道濃厚,同牛油果係絕配👍🏼 另外仲有沙律🥗太陽蛋🍳煙肉、腸😚 賣相好靚好colorful,夠哂igable📸️😂!🎄- Smoked Salmon Avocado 🥑 Croissant $68煙三文魚低脂肪、牛油果含葉酸、維他命E,配合鬆脆香軟牛角包🥐味道十足又豐富~🎄- Croffle $58 +ice cream $20 🌟推薦🌟韓國大熱Croffle🤩 第一次係香港食!係Croissant牛角包🥐+ Waffle窩夫🧇😋😋 比起Waffle綿密帶麵粉味道既口感,同Croissant 既油膩感,Croffle就鬆軟香脆得多,而且牛油味會更加香同突出,配搭雪糕、香蕉🍌朱古力醬~更加會有一種鹹鹹甜甜的有趣感覺(๑ᵒ̴̶̷͈᷄ᗨ
.♡.
韓國大熱Croffle🤩 第一次係香港食!係Croissant牛角包🥐+ Waffle窩夫🧇😋😋 比起Waffle綿密帶麵粉味道既口感,同Croissant 既油膩感,Croffle就鬆軟香脆得多,而且牛油味會更加香同突出,配搭雪糕、香蕉🍌朱古力醬~更加會有一種鹹鹹甜甜的有趣感覺(๑ᵒ̴̶̷͈᷄ᗨᵒ̴̶̷͈᷅) ~
🎄- Ice cappuccino $45
🎄- Ice matcha latte $48
平時去cafe會飲熱咖啡☕️鍾意靚既拉花,但店主介紹ice coffee賣相都好靚😚鍾意打卡既我就叫哂兩杯(•ૢ⚈͒⌄⚈͒•ૢ) 真係好靚好似落雪咁~❄️