一向都麻麻地任食火锅,因为觉得啲料好差,但系朋友极力推荐呢间就试咗,叫咗个阿嬷养生锅,火锅清清地,有少少药膳嘅味,入边有啲红枣、杞子、虫草花,单饮好似汤,不过唔紧要,因为佢调味料嘅选择多,而且好卫生,唔记得咗讲佢入场前要先酒精消毒同量体温,安心d! 我哋要左最贵𠮶个和牛套餐,因为佢都可以选择安格斯𠮶啲牛,变咗选择好多,咁当然要食返够本啲和牛,牛味好浓郁,脂肪比例好均匀,估唔到任食都有呢啲质素,而且睇返个价钱性价比好高!正想讲好想饮啤酒,估唔到呢度连手工啤都有,同男朋友叫咗一人一支,店员推介女仔饮爱罗武勇,甜d果味d!山雾就木香d,两杯都吾错!$58only如果唔饮酒都唔紧要,因为佢有好多台湾饮品,甚至系自家冷泡茶,饮品柜隔离就系蔬菜区同丸类,全部都系自助嘅,但一样卫生,而且唔会摆到啲食材干晒,我仲见到有台湾肉藻饭食。iPad入边仲有啲贵啲嘅食材,例如海鲜,花胶,水莲,全部都大件又新鲜,总之呢间我系一定会回头。