2014-03-24 4876 浏览
由于小妹已移居温哥华两年, 所以亦冇写食评一段时间. 呢次放假返HK, 朋友约去Wing’s Kitchen 聚旧. 去之前一心谂住至在同friends 吹水. 不过呢间bistro 比到我喜出望外嘅感觉. 虽然吾似外国d waiters 咁有条理, 不过我地问有咩recommended, 佢地都乐意回答. Ordered 咗 Potato Skins 作小食. Stuffing 系洋葱, 烟肉, 同芝士. 算系香口嘅小食. 食完冇成口油, 虽然吾特别, 但好食! Menu 上Carbonara 系Fettuccine, 但我比较钟意Spaghetti, 所以要求转. 效果好好! 值得赞系烟肉煎得香脆, 混入cream and egg 格外好食! 之后系Smoked Salmon Pizza. 我好欣赏佢地系hand tossed, 块pizza 一D油都冇! Healthy Choice! 配埋dill 同 cream cheese, 味道好夹! 总括, I like this Kitchen! 下次返HK, 我会再来的!

2014-03-21
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • Smoked Salmon Pizza