小妹講緊嘅就係成日都要排長龍既🌟一鍋堂🌟,佢最高級別既 -日本黑毛和牛A4+放題set,-位只要$338-呢個set既主角唔使講都知一定係油花勁靚、睇落好高級既日本黑毛和牛A4+🐂,就咁睇已經充滿食慾😍輕輕淥幾秒再放入口,強烈嘅牛香同脂香直衝天靈蓋,每啖都係幸福既滋味❣️❣️正到我地系咁encore❗️剩係食多幾碟基本上已經回哂本✌🏻✌🏻另外一d都係比較容易回本嘅項目:⬇️🥩肉類:有澳洲M6和牛牛腹肉、南非和牛三花腱、美國安格斯牛肉、西班牙豬梅肉片、伊比利亞黑毛豬同紐西蘭羊卷等等..款式唔少,叫多幾份再瘋狂大啖食,真係會滿足到癲💖🦐海鮮:鮑魚系列(原隻、花雕、磯煮)、原隻帆立貝、桶蠔、鮮蝦、白鱔片、脆肉鯇片、龍躉班頭腩、花膠等等..款式多多,仲要超級新鮮🤞🏻🤞🏻出面好貴一個嘅海鮮拼盤,輕鬆就俾我哋砌到出嚟😆自助區除咗有大量丸類、蔬菜類,汽水、茶飲、仲有生啤、果酒、自家製茶/茶酒系列,邊飲邊食唔會dry🫶食飽飽仲可以免費join埋🌟一鍋堂🌟既黃卡會員,除左有迎新着數優惠同積分升級,每個月仲有定期回贈現金卷、折扣卷、食物卷同延長時間券..埋單仲可以用埋9️⃣折優惠卷添丫🤟🏻🤟🏻消費滿一定數額,仲可以升

另外一d都係比較容易回本嘅項目:⬇️

消費滿一定數額,仲可以升級金卡會員,每月有8️⃣5️⃣折優惠券;白金卡會員,每月有8️⃣折優惠券💓;本身已經唔貴嘅情況下,仲要更加抵,終於知點解成日都咁多人排隊🤣;因為我哋今餐都未食完,都已經想book定下一餐💖

🛑一鍋堂

📍葵芳興芳路223號新都會廣場6樓601-610號舖

港鐵葵芳站D /E出口

#一鍋堂 #打邊爐 #火鍋 #任食火鍋 #旺角美食 #荃灣美食 #葵芳美食 #香港火鍋 #火鍋放題