2024-02-14
團年去那吃好🤔,上次跟朋友吃過,不錯,番尋味,就揾番蝦蝦燒,約齊屋企人,齊齊整整帶埋媽媽,哥哥一家來! $378@一位(另收加一)* 有得玩活捉生蝦,*有得吃(任吃)各種新鮮海鮮, 有鮑魚仔,帶子,帆立貝,北寄背,海螺, 原條魚, 原條墨魚, 有牛有豬有雞串燒, 蔬菜, 仲要不時refill, 有2個胃2個肚就好啦!值得一提的是,這餐廳的員工服務態度甚好, 而且十分 helpful,見到我成碟鮑魚就自動幫手起肉,非常值得一讚。 🦐🦐 鮮蝦生猛爆膏, 新鮮又彈牙 🦪蒜蓉牛油生蠔 ,食到停唔口, 鮑魚真係不得了,吃左15粒,又淋又鮮味,尼舖回哂本! 🍹🍸另外飲品亦都係全部任飲, 有十多二十款任君選擇,有啤酒汽水,韓國燒酒,茶,果汁等等! 最後有點能夠放過甜品雪糕呢 ?咁就嚟一個圓滿嘅 Ending !