俾 [ Yvonne's noodle ➡️ 一碗小面 ]有趣释音吸引,行埋去门口先见到系川菜,即系主打辣野,唔好辣嘅我有少少却步,但见到价钱同野食相都好吸引,同埋餐牌写有得走辣所以照入。🌟 炸酱面 $40唔食得辣但心郁郁叫左BB辣谂住顶到,点知黎到见到一片红海咁,心知不妙,第一啖已经出事😝🥵 但老实讲其实面质好好,几滑几烟韧,好索到味,啲麻辣好到位,真系好麻🥲。听到老板娘(估计系)话今日啲辣椒特别辣,提醒人叫低一度,我心谂点解头先唔提我嘅,不过其实BB辣再低就系走辣咁又真系无得再低🤣 另外有只卤蛋,都ok嘅,正常发挥。题外话,老板娘同店员都操纯正普通话同广东话,随时switch😆 同埋有操纯正普通话嘅客人(唔似游客)入黎食,唔通呢啲真系好好好好正宗嘅四川辣所以咁辣?🥵🌶🌶🌶店仔细细,但有靓靓壁画作装饰。总括而言,性价比都高,又平又大碗,诚意推介俾钟意食辣嘅人👍👍😃

🌟 炸酱面 $40
炸酱面

店仔细细,但有靓靓壁画作装饰。

2023-03-04