📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋  佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓🥩 Lv 2 美國Prime Grade 牛肩胛肉套餐  $198/位🦞 追加海鮮 $40/位🥘 鴛鴦湯底 (台灣養生醉雞涮涮鍋、日本壽喜燒Sukiyaki鍋)  $48上個星期六中午同女朋友去咗佐敦嘅鍋霸食午市火鍋放題,佢地午市放題可以食4個半鐘?!呢排天氣咁反覆,去打邊爐慢慢坐就最啱🤣天氣熱辣辣但一入到餐廳就涼浸浸,好舒服🤩我哋兩個揀咗Lv 2 美國Prime Grade 牛肩胛肉套餐,食得超滿足😋我哋揀咗鴛鴦湯底,🌿🐥台灣養生醉雞涮涮鍋同🍲日本壽喜燒Sukiyaki鍋,醉雞湯底好香酒味、甘甘地🤤而Sukiyaki鍋甜甜咸咸超惹味,浸牛肉超夾!我覺得食Sukiyaki湯底可以唔洗再額外點醬都超好食🤣整體黎講,環境乾淨寬敞,服務又好❤️非常值得推薦😍#bunnytummy_九龍  #bunnytummy_佐敦  #bunnytummy_火鍋  #hotpotkinghk #佐敦美食 #台式火鍋 #打邊爐 #鍋霸 #佐敦莊士倫敦廣場 #吃到飽 #台式 #放題#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger
📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

🦞 追加海鮮 $40/位

整體黎講,環境乾淨寬敞,服務又好❤️非常值得推薦😍

#bunnytummy_九龍
#bunnytummy_佐敦