2017-10-10 197 浏览
因為中秋節無假放,格左幾日既假期,即刻同男朋友去呢排熱話既利東街 睇月光補祝一番見到Bistro Seoul呢間韓國菜裝修唔錯,就係呢度補番做節!食好d店內格局簡約舒服 設計獨特先黎一杯Red Sangria. 配上鮮果既雞尾酒 既清新又有香醇既紅酒味道,我好喜歡店員大力推介既手工製牛肉餅拼韓式煎年糕牛肉鬆軟 味道香而帶甜,配上韓式煎年糕黎食一流年糕煙韌有咬口,加埋秘製醬汁真係無得頂!韓式煎薯餅薯餅薄身,煎得香脆可口,點埋奉上既唿汁,酸酸地,非常開胃食韓國茶唔少得既韓式海鮮豆腐湯原本以為係辣既,點知唔係。不過味道一d都無失望,海鮮味香濃,湯有蝦同青口既鮮味,加上大量大蒜同蔥,香味十足!!重點係熱辣辣,而且豆腐滑嘟嘟 入哂味!其實中秋無假放又有咩好怕喎。最緊要身邊有重要既人陪你團圓,日日都係中秋節啦利東街既月光真係好大好圓 哈哈!
補祝一番

店內格局簡約舒服 設計獨特

店員大力推介既手工製牛肉餅拼韓式煎年糕
牛肉鬆軟 味道香而帶甜,配上韓式煎年糕黎食一流
年糕煙韌有咬口,加埋秘製醬汁真係無得頂!

韓式煎薯餅

薯餅薄身,煎得香脆可口,點埋奉上既唿汁,酸酸地,非常開胃

食韓國茶唔少得既韓式海鮮豆腐湯

利東街既月光真係好大好圓 哈哈!