2018-10-08
⼜係難得聚首一堂,10次有6次都係食好西,有時都食到口擘今次巧姊妹提議不如食中菜,但我平時因爲不太好中菜,一般都係揀食日本嘢。不過呢又無理由霸道10次嘅呢, 女性嘛,是巧小氣喔!所以,就偉大餘下嘅4次權比我⾝邊嘅最巧姊妹嘛!嘩 。。。。唔試由至可,喜出望外,睇得又食得 初時以為得個超可愛樣𠱓下 like, 但原來不失味道喔最得意就係呢個得幾粒嘅 13么甜品,味道清清甜甜,又夠滑口彈 牙 最回味係,我哋掙扎咗好耐,究竟張美⾦係咪真係食 得時,原來係一張米紙造 成,雖然呢part無乜味,但勝在夠有10個趣! 舊叉燒。。。舊叉燒,真係好食過連鎖店,唔係講笑胡麻⼭藥⼜係我哋呢啲keep fit首選 ,山藥很新鮮,感覺每食⼀口都不覺有罪疚感! 而呢間餐廳最有heart之處係 每一個碗都有句好有意思嘅 語句比客⼈品味⼀番! 所以食完最尾,我決定下次爸爸⽣⽇都帶佢嚟,見到啲麻雀,應該已經笑到見牙唔見眼!
⼜係難得聚首一堂,10次有6
次都係食好西,有時都食到口擘
勝在夠有10個趣!