8度餐廳

Café 8 Degrees
甜品拿破崙酥又勁good噃.鍾意食生嘢的一定要來吃,超新鮮的生蠔,即劏架.還有蟹腳,龍蝦仔等等.(我掛住食,無影到蠔相)不嗜生嘢,甚至唔食生嘢的我都讚佢地d冷盤好味.嗜冷的重等咩,快d來試吓喇.另外,當日所見,有批人好似book左間房咁,都成十幾廿人咁都好正噃.大夥人一齊吃自助餐可以來呢度,關埋門大聲d喪叫都得嘛.是日我地有75折,每人二百五十,覺得超值呀.不過promotino好似做完左,大家留意吓有無其他promotion囉.大家都話有機會都會再來幫襯.
[幫襯海逸只因呢度做緊身份証"8"字promotion.八度海逸話和我地結過緣,幾funny

四個美女當中,有一個有好鬼多個8字,咪邀請佢一齊來,"滔"佢光拿著數

就係咁無拿拿食左呢餐
(話事話點解open呢度唔提供刀,叉,spoon,手掌等我可以選擇呢d開餐用具圖案呀)
呢度冷盤真係ichiban,無得頂.
熱盤就令我失望.
甜品拿破崙酥又勁good噃.
鍾意食生嘢的一定要來吃,超新鮮的生蠔,即劏架.
還有蟹腳,龍蝦仔等等.(
我掛住食,無影到蠔相)
不嗜生嘢,甚至唔食生嘢的我都讚佢地d冷盤好味.
嗜冷的重等咩,快d來試吓喇.

甜品細細件,再細d重好呀.因不是款款好味,細d可以試多幾種囉.
一流!只是枱與枱之間都幾近,假日一定好嘈呀,是日平日就好正!
no good壽司(蛋),薄餅配辣菜-太辣太淋,但螺肉就超好味!!!必吃
熱盤中,最好味是粉面呀.
fondue配棉花糖,蜜瓜和哈蜜瓜,如果有埋士多啤梨就 good.可惜.
蟹腳,好難先拿到架,因出得快,好彩有貴人出現,先有蟹腳食:p
沙律好好味架,必吃.
2010-04-12
熱盤中,最好味是粉面呀.
沙律好好味架,必吃.