2020-11-06 41 浏览
難得有機會 #二人世界 ,梗係要食餐好嘅慰勞一下自己啦!Mini Friday呢度價錢唔貴,食物質素OK,坐得舒服環境又好,所以我哋耐唔耐都會嚟二人世界下!#香草牛油焗田螺酥盒 $88西餐來講田螺都係比較常見嘅菜式,一般都係原隻焗或者加薯蓉,這款用酥皮脆盒配埋牛油一齊焗,就比較少見同特別,而且仲幾好食添!#香烤澳洲羊架配薄荷燒汁 $238 (晚餐)羊架我哋叫咗五成熟,出到嚟啱啱好👍羊肉嫩嫩的,口感超軟熟,略帶少少香羶味,配埋燒汁入口更Juice😋加上羊架好大隻下,而且有三支骨,啖啖肉真係好滋味!旁邊仲有蘆筍同埋黑松露薯蓉,第一次食黑松露嘅薯蓉,又香又滑,入口即溶好似雪糕咁,好味到不得了😋 呢度食物份量比較多,通常我哋都係叫一個晚餐加一款小食就OK,晚餐包埋田園沙律(有少少三文魚籽㗎😍)、是日餐湯、咖啡或茶,我哋仲加埋一蚊換是日甜品🥰

#香草牛油焗田螺酥盒 $88

#香烤澳洲羊架配薄荷燒汁 $238 (晚餐)