2023-07-29 279 浏览
早几日晏昼要去megabox,所以系附近揾野食,上网揾到有间cafe好似唔错禁,系企业1期,所以就去食下~去到差唔多full晒,虽然楼面得两位waiters,但依然都keep到服务唔错👍🏿依个一定要赞今次叫咗:餐汤-罗宋汤饮落唔错,蒜味有少少重~前菜沙律沙律菜几新鲜,落咗少少黑醋做调味,都唔错Main墨鱼汁大虾鱿鱼意大利饭$89 宝云苏牛柳伴吉列大虾配蜜糖芥末酱$188讲咗意大利饭先,蒜味有少少重但味道唔错,虾同鱿鱼份量都合理,而且饭嘅份量都唔少宝云苏牛柳伴吉列大虾配蜜糖芥末酱,牛柳煎得比较熟,但食落都系软身,吉列虾正常,佢伴碟有啲炸薯条,好好食😂外脆内软又热辣辣饮品鲜忌廉朱古力$42棉花糖泡泡咖啡$48两杯都有好多忌廉系面🥳而且味道都唔错甜品叫咗两个,应该叫一个就够,唔系唔好食,系真食到好饱😂提拉米苏牛角包窝夫$88焦糖香蕉牛角包窝夫$78两份都比我想像中大,我原本以为得一半或者3/5左右嘅份量,而且味道都唔差,佢地啲野都几抵食!!特别系提拉米苏牛角包窝夫,tiramisu 有成大杯,加埋两块牛角包窝夫真系好满足☺️
今次叫咗:
餐汤-罗宋汤
饮落唔错,蒜味有少少重~
前菜沙律
沙律菜几新鲜,落咗少少黑醋做调味,都唔错

Main
墨鱼汁大虾鱿鱼意大利饭$89
宝云苏牛柳伴吉列大虾配蜜糖芥末酱$188

饮品
鲜忌廉朱古力$42
棉花糖泡泡咖啡$48
两杯都有好多忌廉系面🥳而且味道都唔错

甜品
叫咗两个,应该叫一个就够,唔系唔好食,系真食到好饱😂
提拉米苏牛角包窝夫$88
焦糖香蕉牛角包窝夫$78