2023-07-14
⚫️A5和牛西冷⚫️呢間任食自己燒既日式餐廳◽️任食餐單之中真係好豐富◽️一盤牛都有好幾個部位同質感◽️而每一塊既牛都咁好食⚫️A5原塊和牛西冷⚫️佢既肉好嫩滑◽️燒到出黎熟度剛剛好◽️而且又唔會咁易黑◽️呢個爐燒出來既肉都零舍香⚫️香葱和牛薄切⚫️加雞蛋可以令到牛質更加滑身◽️另外仲有香蔥◽️燒好之後再加鼓油◽️好食到不得了⚫️海鮮類⚫️呢度既種類都有好多◽️而我就拎扇貝◽️廣島蠔,黃金螺,金菇,蜆仔,鮑魚,比目魚,魚干等等◽️有殼既海鮮都洗得好乾淨◽️比目魚好正◽️佢既蠔同金菇都係用一個錫紙兜咁比我地◽️咁樣燒覺得好乾淨衛生◽️又唔洗擔心容易燒燶嘢⚫️揚物類⚫️平時真係好鍾意食揚物◽️而呢幾種又點會放過◽️炸蝦多士既蝦同埋多士好搭配◽️一口芝士裡面會爆開芝士◽️同埋食果時要小心熱◽️炸餃子棒同餃子一樣咁正宗◽️原汁原味◽️香芋丸◽️咬落去係好有口感◽️外皮又好脆◽️蕃薯天婦羅裡面既蕃薯好香甜
⚫️A5原塊和牛西冷⚫️
⚫️香葱和牛薄切⚫️