2021-03-21 85 浏览
高質印尼菜😍😍呢間見到近排好hit咁 就去咗試 又唔錯喎👍🏿-⭐️#醬燒雞髀飯見到好多人嗌 又好大隻就嗌黎試🤤上面個pat醬超濃味 雞髀勁軟淋 岩我呢啲婆仔食🤪唔錯-⭐️#巴東牛肉飯無影單獨相 所有飯可以加錢轉金貝飯 其實我個雞髀飯都有剔到轉 但佢漏左 就算了 勁推各位加錢轉金具飯‼️有薑黃又有椰汁 好香~牛肉都好軟腍👍🏿-⭐️#雙色咖央多士鮮艷嘅百潔布🤣好味 少少脆 食落唔會好膩 啲牛油?🤤🤤正正子❤️-⭐️人見人愛·#加多加多沙律嘩~我未食過呢隻醬加多加多醬?好正‼️‼️聽講係「印尼嘅沙嗲醬」😌佢係濃得黎 又夾到啲菜 食上黎唔邪惡 仲有啲少清新🤔仲有蝦片 蝦蝦蝦~~~-⭐️鮮青檸梳打⭐️峇里之天堂茶呢兩個飲都唔好食🥲🥲竟然伏左係野飲~-整體黎講 餐廳食物質素好食👍🏿有得訂位就好訂 因為walk in要等一陣 而且佢哋太忙 安排好混亂🤦🏿‍♀️不過值得一試❤️
⭐️#醬燒雞髀飯
見到好多人嗌 又好大隻就嗌黎試🤤
上面個pat醬超濃味 雞髀勁軟淋 岩我呢啲婆仔食🤪唔錯
⭐️#巴東牛肉飯
⭐️#雙色咖央多士
⭐️人見人愛·#加多加多沙律
⭐️鮮青檸梳打
⭐️峇里之天堂茶
呢兩個飲都唔好食🥲🥲竟然伏左係野飲~
醬燒雞髀飯
雙色咖央多士