2008-06-15 3 浏览
我地係下午餐時段光顧我嗌左雞c湯粉, 男友嗌左鮮黃牛"隻"湯粉,,呢2個餐仲有杯青檸梳打送,,,每杯都真係有一隻青檸,唔係得個名,,,好好飲雞c湯粉有好濃既雞湯香味,,飲落d湯底仲有d似老火湯,,,正!鮮黃牛"隻"湯粉,,,d牛肉好嫩滑,,新鮮,,,,可惜既係只得2,3片,,每片長度厚度同雪花肥牛相若我地仲另外嗌左個越式小食,,13蚊,,有蝦片(比手掌細d約3片), 春卷仔(1截手指咁上下長度), 蝦"次"條(同蝦條差唔多),同埋提子乾,,,口痕貪新鮮既朋友可以一試,,,味道都唔錯家值得一讚係環境不俗(乾淨程度,店舖裝修),,食物又係大眾化既價錢至於服務,,,由於較少跟侍應接觸...所以很難下定論,,但我對他們的印象不錯,,起碼他們都經常面帶笑容
我地係下午餐時段光顧

,,每片長度厚度同雪花肥牛相若