2021-06-02 17 浏览
今日係港島行街~見到呢間fusion泰國菜覺得個裝修好靚就入咗嚟試吓🤣想講真係好鍾意呢啲咁fresh嘅感覺!!黃色綠色配得好靚~ 睇咗下menu都幾豐富👍🏻價錢合理前菜揀咗龍蝦鳳梨沙律🥗龍蝦配蟹籽好掂~一啖龍蝦一啖菠蘿🍍味道超清新,而且菠蘿係甜的!!唔係剩係得酸味🤤所以食完呢個真係勁開胃!冬陰龍蝦湯流心牛角包🥐睇過食評知道呢個牛角包好出色!!一於試吓!!岩岩整出嚟個皮好酥脆🤤🤤熱辣辣 一切開裏面啲冬陰龍蝦湯就流晒出嚟!!!巧神奇haha🤣好想知點整的!味道100分 完全無諗過呢兩樣野可以咁夾!真空慢煮挪威三文魚🍣配冬陰燴飯份量都唔少~份三文魚好大塊🤣煎得剛剛好 皮脆肉嫩,而個冬陰燴飯調味岩岩好!好濃冬陰湯味🤤泰式燒頂級加拿大豬頸肉Set以外另外加嘅小食~呢個真係驚艷到我🤤豬頸肉燒得剛剛好,最好味係佢個汁,酸甜配搭得好惹味👍🏻食多兩碟都得啊!黑墨咖啡係黑芝麻咖啡燕麥奶特飲😚芝麻味幾重 味道唔會話好甜 係咖啡嘅苦味~唔錯! 白桃芝味特飲有啲玫瑰花瓣~睇落已經好養眼,味道都唔錯中規中矩!

睇咗下menu都幾豐富👍🏻價錢合理

前菜揀咗龍蝦鳳梨沙律🥗

冬陰龍蝦湯流心牛角包🥐

真空慢煮挪威三文魚🍣配冬陰燴飯

泰式燒頂級加拿大豬頸肉

黑墨咖啡

白桃芝味特飲
有啲玫瑰花瓣~睇落已經好養眼,味道都唔錯中規中矩!